Ured Hrvatske biskupske konferencije za obitelj

Naslovnica

Otvorene prijave za Susret u Philadeplhiji

Ispis E-mail
usccb_logo.jpg

Tijekom jesenskog zasjedanja Amerièke biskupske konferencije nadbiskup Charles J. Chaput, O.F.M. Cap. objavio je da su prijave za Osmi svjetski susret obitelji u Philadelphiji službeno otvorene. Pojedinci i skupine mogu se prijaviti za èetverodnevni teološko-pastoralni kongres te rezervirati hotelski smještaj preko mrežne stranice Worldmeeting2015.org/Plan-your-visit/Register.

Postoji moguænost da osobe koje se prijavljuju potraže smještaj i u tamošnjim obiteljima preko sustava Homestay.com na mrežnoj stranici http://www.worldmeeting2015.org/plan-your-visit/places-stay/. S obzirom da æe se istovremeno održavati kongres za odrasle te onaj za djecu i mlade od 6 do 17 godina kod prijave predviðeni su razlièiti paketi sadržaja. Za djecu mlaðu od 6 godina bit æe organizirano èuvanje koje æe povoditi ovlaštene osobe. 

 
GESLO
Obitelji postani ono što jesi, obitelji vjeruj u ono što jesi. Ivan Pavao II

Zavjetna spomen-svijeæa hrvatskih katolièkih obitelji

svijeca_stalak.jpgodlivena je u prigodi Prvog nacionalnog susreta hrvatskih katolièkih obitelji  u lipnju 2011. u Zagrebu. Simbolizira zajedništvo hrvatskih katolièkih obitelji u Uskrslome Gospodinu, istinskom Svjetlu. Svijeæa, kao i hrastov svijeænjak na kojemu stoji, svojim znakovljem i izradom izražava njihovu vjeru u Krista i vjernost Katolièkoj crkvi povezujuæi prošlost, sadašnjost i buduænost hrvatskoga naroda i hrvatskih obitelji.

Letak          Knjižica

izazov_ocinstva_naslovnica.jpg
izazov_majcinstva_2017.jpg
wmof2018-web-button.png