Ured Hrvatske biskupske konferencije za obitelj

Naslovnica

Otvorene prijave za Susret u Philadeplhiji

Ispis E-mail
usccb_logo.jpg

Tijekom jesenskog zasjedanja Američke biskupske konferencije nadbiskup Charles J. Chaput, O.F.M. Cap. objavio je da su prijave za Osmi svjetski susret obitelji u Philadelphiji službeno otvorene. Pojedinci i skupine mogu se prijaviti za četverodnevni teološko-pastoralni kongres te rezervirati hotelski smještaj preko mrežne stranice Worldmeeting2015.org/Plan-your-visit/Register.

Postoji mogućnost da osobe koje se prijavljuju potraže smještaj i u tamošnjim obiteljima preko sustava Homestay.com na mrežnoj stranici http://www.worldmeeting2015.org/plan-your-visit/places-stay/. S obzirom da će se istovremeno održavati kongres za odrasle te onaj za djecu i mlade od 6 do 17 godina kod prijave predviđeni su različiti paketi sadržaja. Za djecu mlađu od 6 godina bit će organizirano čuvanje koje će povoditi ovlaštene osobe. 

 
GESLO
Obitelji postani ono što jesi, obitelji vjeruj u ono što jesi. Ivan Pavao II

svijeca_stalak.jpgodlivena je u prigodi Prvog nacionalnog susreta hrvatskih katoličkih obitelji  u lipnju 2011. u Zagrebu. Simbolizira zajedništvo hrvatskih katoličkih obitelji u Uskrslome Gospodinu, istinskom Svjetlu. Svijeća, kao i hrastov svijećnjak na kojemu stoji, svojim znakovljem i izradom izražava njihovu vjeru u Krista i vjernost Katoličkoj crkvi povezujući prošlost, sadašnjost i budućnost hrvatskoga naroda i hrvatskih obitelji.

Letak          Knjižica

izazov_ocinstva_naslovnica.jpg
izazov_majcinstva_2017.jpg
wmof2018-web-button.png