Vijesti

Webinar »Nositi se s različitostima u braku – prepreka ili prilika?« u četvrtak 29. 10. 2020.

U četvrtak 29. listopada 2020. u 19.30 sati održat će se drugi webinar s predavanjem o temi: »Nositi se s različitostima u braku – prepreka ili prilika?« koje će održati dr. sc. Sanda Smoljo Dobrovoljski, redovita profesorica predmetâ iz područja psihologije na Katoličkom bogoslovnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Predavanje je dio drugog ciklusa »Obiteljski četvrtak« koji u pastoralnoj godini 2020./2021. organiziraju Bračno i obiteljsko savjetovalište Đakovačko-osječke nadbiskupije, Institut za novu evangelizaciju »Sveti Ivan Pavao II.« i Povjerenstvo za brak i obitelj osječkih dekanata. Uslijed aktualne situacije, predavanja se odvijaju putem ZOOM aplikacije u obliku WEBINAR, a namijenjena su svim zainteresiranim obiteljima, parovima i pojedincima koji žele naučiti nešto više o tome kako unaprijediti vlastite odnose – u braku, obitelji, a i šire.

Budući da je broj sudionika ograničen, za sudjelovanje na svakom pojedinom webinaru potrebno se prijaviti slanjem e-pošte na adrese: son@djos.hr; savjetovaliste-sb@djos.hr ili savjetovaliste-os@djos.hr.

Prijave su moguće tjedan dana prije svakog pojedinog webinara pa sve do popunjenosti dostupnih mjesta, uz napomenu da će svi prijavljeni moći i naknadno pogledati snimku. Sudjelovanje na webinaru je besplatno.

RASPORED ODRŽAVANJA WEBINARA