Vijesti

Emisije »Zrnca mudrosti« na Laudato TV-u prvog dana u mjesecu

Serijal mini emisija »Zrnca mudrosti« emitirat će se na Laudato TV-u svakog prvog dana u mjesecu od studenog 2020. do kolovoza 2021. donoseći jedno od ukupno deset poticajnih razmišljanja namijenjenih starijim osobama, ali i svima onima koji će to, milošću Božjom postati. Tekstovi razmišljanja, uz suglasnost nakladnika, preuzeti su i prilagođeni iz knjige »Sunce već zalazi. Duhovni priručnik za starije« (Treći dan,  Zagreb, 2019.), a ujedno su sastavni dio kateheza katehetskog materijala »Osmišljena starost« Vijeća odnosno Ureda Hrvatske biskupske konferencije za život i obitelj.

Serijal je plod suradnje Vijeća i Laudato TV-a Obiteljske televizije, a dio je bogatih sadržaja koje spomenuto Vijeće nudi u sklopu aktualnog ciklusa obiteljskog pastorala posvećenog starijim osobama, međugeneracijskoj solidarnosti te poslanju djedova i baka započetog u travnju 2019. godine.

Serijal se nadovezuje na čestitku mons. Mate Uzinića, predsjednika Vijeća HBK za život i obitelj, upućenu za Međunarodni dan starijih osoba 1. listopada 2020.

Raspored emitiranja uz mogućnost pregledavanja videozapisa ovdje.