Vijesti

U emisiji »Vjeruj u obitelj« o opraštanju kao putu svetosti uz svjedočanstvo gđe Biserke Alviž (HKR; 1. 11. 2022. od 21 sat)

U drugoj ovosezonskoj emisiji »Vjeruj u obitelj« u utorak 1. studenoga 2022. od 21 sat u kontekstu svetkovine Svih svetih i Dušnoga dana poslušajte svjedočanstvo gospođe Biserke Alviž, vjeroučiteljice iz mjesta Raslina pokraj Šibenika.

U temu opraštanja kao puta svetosti uvest će supruzi Boris i Kristina Prpić iz Siska. U ulozi sudionika X. svjetskog susreta obitelji u Rimu krajem lipnja, iznijet će svjedočanstvo australske obitelji Abdullah te kako se dan njihove obiteljske tragedije pretvorio u nešto neočekivano za čitavu zemlju. [Videozapis cjelovitog svjedočanstva može se pregledati ovdje od 3:32:25 do  3:58:50]

Nadovezujući se na to gospođa Alviž posvjedočit će o svojim životnim dobicima i gubicima, o izborima i odlukama koje je život stavio pred nju, o tome kako ju je pouzdanje u Boga i njegov plan potaknulo na opraštanje i dovelo do blagoslova te produbljivanja vjere u Boga i obitelj kao njegovu tvorevinu.

Urednik i voditelj: Petar-Krešimir Hodžić, voditelj Ureda HBK za život i obitelj