Ured Hrvatske biskupske konferencije za obitelj

Naslovnica

POZIV NA SKLADANJE HIMNE ŽIVOTU

Ispis E-mail

Poziv na skladanje himne životu

 Ured Hrvatske biskupske konferencije za obitelj do daljnjega ostavlja otvoren Poziv na skladanje HIMNE ŽIVOTU koja bi slavila život, zahvaljivala za život, progovarala o ljepotama i vrijednostima života u cilju promicanja kulture života te zaštite svakog ljudskog života, uvažavajuæi pri tom ozraèje skladnog braka i obitelji kao optimalno okružje za poèetak, življenje i završetak ovozemaljskog života.

Cilj je ovog poziva poticati stvaralaštvo kako bi nastao dovoljan broj kvalitetnih skladbi izmeðu kojih bi se mogla izabrala ona koja bi kao HIMNA ŽIVOTU postala trajno glazbeno obilježje Dana života u Hrvatskoj. Ostale skladbe koje zadovolje propisane uvjete i dobiju dobre ocjene prosudbenog povjerenstva uz Himnu života planiramo objaviti na nosaèu zvuka humanitarnog karaktera.

Za sve one koje svoje stvaralaštvo žele posvetiti temi života i svojim skladbama konkurirati za Himnu života odnosno da njihova skladba bude dio spomenutog nosaèa zvuka neke svoje uratke pošalju na: Ured HBK za obitelj (za Himnu životu), Kaptol 21, 10000 Zagreb.

Detaljnije informacije mogu se dobiti na telefon Ureda (01) 4811 896 ili e-poštom na Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript

  Himna životu - da svaki dan bude dan života!

 
GESLO
Obitelji postani ono što jesi, obitelji vjeruj u ono što jesi. Ivan Pavao II

Zavjetna spomen-svijeæa hrvatskih katolièkih obitelji

svijeca_stalak.jpgodlivena je u prigodi Prvog nacionalnog susreta hrvatskih katolièkih obitelji  u lipnju 2011. u Zagrebu. Simbolizira zajedništvo hrvatskih katolièkih obitelji u Uskrslome Gospodinu, istinskom Svjetlu. Svijeæa, kao i hrastov svijeænjak na kojemu stoji, svojim znakovljem i izradom izražava njihovu vjeru u Krista i vjernost Katolièkoj crkvi povezujuæi prošlost, sadašnjost i buduænost hrvatskoga naroda i hrvatskih obitelji.

Letak          Knjižica

izazov_ocinstva_naslovnica.jpg
izazov_majcinstva_2017.jpg
wmof2018-web-button.png