Ured Hrvatske biskupske konferencije za obitelj

Naslovnica

Otvorena mrežna stranica 2. nacionalnog susreta

Ispis E-mail
konferencija_0412.jpg

Na konferenciji za novinare održanoj u èetvrtak 4. prosinca 2014. u zgradi HBK u Zagrebu prof. dr. vlè. Jerko Valkoviæ predstavio je mrežnu stranicu Drugog nacionalnog susreta hrvatskih katolièkih obitelji www.susretobitelji.hr koja na jednom mjestu donosi osnovne informacije o Susretu i pripravi nudeæi moguænost preuzimanja graðe Susreta. 

Osim prof. Valkoviæa na konferenciji su sudjelovali mons. Valter Župan, predsjednik Vijeæa HBK za život i obitelj i predsjednik Organizacijskog odbora za Drugi nacionalni susret te dr. Petar-Krešimir Hodžiæ, voditelj Ureda HBK za život i obitelj koji su predstavili smisao i kontekst Susreta, ono što mu je prethodilo i ono što slijedi obrazlažuæi toèke hoda i sastavnice priprave za Susret. Podrobnije izvješæe može se pronaæi na stranicama IKA-e.
 
GESLO
Obitelji postani ono što jesi, obitelji vjeruj u ono što jesi. Ivan Pavao II

Zavjetna spomen-svijeæa hrvatskih katolièkih obitelji

svijeca_stalak.jpgodlivena je u prigodi Prvog nacionalnog susreta hrvatskih katolièkih obitelji  u lipnju 2011. u Zagrebu. Simbolizira zajedništvo hrvatskih katolièkih obitelji u Uskrslome Gospodinu, istinskom Svjetlu. Svijeæa, kao i hrastov svijeænjak na kojemu stoji, svojim znakovljem i izradom izražava njihovu vjeru u Krista i vjernost Katolièkoj crkvi povezujuæi prošlost, sadašnjost i buduænost hrvatskoga naroda i hrvatskih obitelji.

Letak          Knjižica

izazov_ocinstva_naslovnica.jpg
izazov_majcinstva_2017.jpg
wmof2018-web-button.png