Ured Hrvatske biskupske konferencije za obitelj

Naslovnica

Otvorena mrežna stranica 2. nacionalnog susreta

Ispis E-mail
konferencija_0412.jpg

Na konferenciji za novinare održanoj u četvrtak 4. prosinca 2014. u zgradi HBK u Zagrebu prof. dr. vlč. Jerko Valković predstavio je mrežnu stranicu Drugog nacionalnog susreta hrvatskih katoličkih obitelji www.susretobitelji.hr koja na jednom mjestu donosi osnovne informacije o Susretu i pripravi nudeći mogućnost preuzimanja građe Susreta. 

Osim prof. Valkovića na konferenciji su sudjelovali mons. Valter Župan, predsjednik Vijeća HBK za život i obitelj i predsjednik Organizacijskog odbora za Drugi nacionalni susret te dr. Petar-Krešimir Hodžić, voditelj Ureda HBK za život i obitelj koji su predstavili smisao i kontekst Susreta, ono što mu je prethodilo i ono što slijedi obrazlažući točke hoda i sastavnice priprave za Susret. Podrobnije izvješće može se pronaći na stranicama IKA-e.
 
GESLO
Obitelji postani ono što jesi, obitelji vjeruj u ono što jesi. Ivan Pavao II

svijeca_stalak.jpgodlivena je u prigodi Prvog nacionalnog susreta hrvatskih katoličkih obitelji  u lipnju 2011. u Zagrebu. Simbolizira zajedništvo hrvatskih katoličkih obitelji u Uskrslome Gospodinu, istinskom Svjetlu. Svijeća, kao i hrastov svijećnjak na kojemu stoji, svojim znakovljem i izradom izražava njihovu vjeru u Krista i vjernost Katoličkoj crkvi povezujući prošlost, sadašnjost i budućnost hrvatskoga naroda i hrvatskih obitelji.

Letak          Knjižica

izazov_ocinstva_naslovnica.jpg
izazov_majcinstva_2017.jpg
wmof2018-web-button.png